Auton turbo

Jos haussasi on laadukas ja kestävä auton turbo, varmasti jo tiedätkin mistä niitä saa. LDS Turbo Kangasalla on erikoistunut nimensä mukaisesti turboahtimiin, joten me tunnemme turbot läpikotaisin. Vaikka sijaintimme on Pirkanmaalla heti Tampereen lähellä, meiltä saat turboahtimet tarvittaessa ympäri Suomea toimitettuna – haluamme palvella asiakkaitamme maanlaajuisesti.

Kun turboahdin on tarpeen tai vanha kaipaa huoltoa, LDS Turbo on valmiina palvelemaan. Valikoimistamme löydät alan tunnetuimpien valmistajien laatumerkit sekä lisäksi tarvikkeet ja varaosat. Vaikka turbo myynti muodostaakin ison osan toiminnastamme, yhtä tärkeää meille on kuitenkin tarjota myös turbojen huolto- ja korjauspalvelua.

Meiltä löytyy laajasti valikoimaa, oli tarpeen sitten auton turbo, traktorin turbo tai turboahdin raskaalle kalustolle (esimerkiksi kuorma-autoon). Edustamme mm. BorgWarner-, Garrett-, Holset- ja Mitsubishi-turboja – kyseessä on liuta tunnettuja alan yrityksiä, joiden turboahtimet kestävät kovaakin käyttöä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy rohkeasti lisää, tai poikkea käymään Kangasalla sijaitsevalla toimipisteellämme kun mielessäsi siintelee uusi auton turbo tai jotakin muuta turboahtimiin liittyvää – LDS Turbo palvelee aina asiantuntemuksella ja vuosien kokemuksella. 

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com