Garrett turbo

Ovatko laadukkaat turboahtimet mieleesi? Jos vastauksesi on kyllä, Garrett Turbo on erinomainen vaihtoehto. Garret Turbo -turboahdin on yksi markkinoiden tunnetuimpia turboja, ja sen valmistaja kuuluu kansainväliseen Honeywell-konserniin. Konserni keskittyy huippulaadukkaaseen turboahdinteknologiaan henkilöautoissa, joiden moottoritilavuus on puolesta kuuteen litraan. Muuttuvasiipinen turboahdin hukkaportteineen ja sähköisine säätimineen on eräs nykyteknologiaa hyödyntävistä tuotteista. Garrett valmistaa turboja myös raskaan kaluston puolelle.

Garrett toi markkinoille ensimmäiset muuttuvageometriset VNT-turbot (eli Variable Nozzle Turbine) jo vuonna 1989, eli kyseessä on alan edelläkävijä sanan varsinaisessa merkityksessä. VNT-turbojen ansiosta autoteollisuus on voinut kehittää rauhassa suihkudieselmoottoreita, joissa on entistä enemmän paitsi tehokkuutta, myös kustannustehokkuutta. Garrett Turboa käyttävät muun muassa Audi, Volkswagen, Saab, Mercedes-Benz ja BWM sekä monet muut automerkit. Kuten huomaat, Garrett Turbo on laadukas turbo, johon myös autovalmistajat luottavat. Garrett tarjoaa muuttuvageometrisiä ahtimia henkilöautoihin, pakettiautoihin sekä kevytkuorma-autoihin.

Myös bensiinimoottorin kehityksessä turboahtaminen on tärkeä avaintekijä, jossa korkeaa suorituskykyä yhdistetään entistäkin alhaisempiin hiilidioksidipäästöihin. Tehokkaan, mutta samaan aikaan aiempaa ympäristöystävällisemmän bensiinimoottorin kehitystyössä tärkeää on pienentää moottoritilavuutta ja suorasuihkutusta. Kun näitä tavoitteita pyritään tavoittelemaan, on korkeita lämpötiloja (jopa 1050 celsius-astetta) kestävillä turboahtimilla erittäin ratkaiseva osuus.

LDS Turbo on Garrett Turbojen valtuutettu edustaja. Meiltä löydät markkinoiden parhaat turbot, sillä juuri turbo myynti on omaa erikoisalaamme. Kun kyse on turbopalvelusta, kannattaa ehdottomasti hyödyntää meidän kattavaa tietotaitoamme, monipuolista tuotevalikoimaa ja hyvää palvelua. Nimemme mukaisesti olemme tarjonneet turboihin liittyvää palvelua jo vuosikausien ajan, joten voit luottaa alalta kertyneeseen kokemukseemme turvallisin mielin – me tiedämme kaiken oleellisen turboista ja turboahtimista sekä niihin liittyvistä tarvikkeista.

Olipa mielessäsi sitten Garrett Turbo tai jokin muu turbovalmistaja, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tiedustele lisää, tai poikkea vaikka käymään toimipisteellämme. Kun kyse on turbosta, LDS Turbo on aina valmiina palvelemaan.

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com