Holset Turbo

Holset Turbo kuuluu olennaisena osana Kangasalta käsin palvelevan LDS Turbon valikoimiin. Se, mikä erottaa Holsetin muista alan nimistä, on se, että Holset on ainoana yrityksenä erikoistunut vain keskiraskaan ja raskaan kuljetuskaluston dieselmoottoriteknologiaan ja turboahtimiin. Tästä johtuen yritys myös tuntee kaikkein parhaiten ammattiliikenteen toiveet ja tarpeet tuotekehityksessään. Holsetin turboahtimet ovat suunniteltu siis ammattilaiskäyttöön. Holset tarjoaa myös racing-käyttöön HX-sarjan turbot. Kyseiset Super-turbot käyvät siis virityskäyttöön.

Holset on tehnyt kauan töitä puhtaamman, terveellisemmän ja ennen kaikkea turvallisemman ympäristön puolesta. On selvää, että melu- ja säästönormeja tullaan kiristämään jatkossa entisestään. Sen takia on tärkeää, että myös turboahdin mukautuu näihin normeihin. Samalla on etuna myös vähentää polttoaineen kulutusta.

Turbot ovat tärkeässä roolissa ympäristöhaittojen minimoimisessa, sillä sekä hiilidioksidipäästöjä että polttoainekulutusta on mahdollista vähentää niiden avulla, kuitenkaan tinkimättä moottorin tehokkuudesta.

Kaikille Holsetin tuotantolaitoksille on myönnetty ISO 14001 -ympäristöjärjestelmästandardi, joka kertoo omaa kieltään yrityksen tavoitteista puhtaamman huomisen puolesta. Holsetin turboja käyttävät muun muassa Cummings, Volvo, Scania, Man ja monet muut raskaan kaluston moottorivalmistajat.

Holset turbo myynti sekä tarvikkeiden kauppaaminen taas kuuluu olennaisena osana Kangasalta käsin palvelevan LDS Turbon toimialaan. Siksi kannattaakin kääntyä meidän puoleemme, kun sinulla on kysymyksiä turboahtimiin liittyen.

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com