IHI Turbo

IHI Turbo America tuottaa laadukkaat turboahtimet, sillä yrityksen vahvuuksia ovat sekä suunnittelu ja insinöörityö että toteutus. IHI Turbon turbot suunnitellaan kattavasti sekä diesel- että bensiinikäyttöisiin autoihin, ja onpa yrityksellä myös maakaasuihin soveltuvia turboratkaisuja. Lisäksi yrityksen tuotteita käytetään muun muassa maanviljelyksen, teollisuuden, veneilyn, ammattiliikenteen ja armeijan puitteissa.

IHI Turbo tuntee laadukkaitten turboahtimien salaisuudet, sillä yrityksellä on vuosikymmenten kokemus tuotekehittelystä ja laatuun panostamisesta. Esimerkiksi Mahle on yhteistyössä IHI:n kanssa tullut mukaan turbomarkkinoille. IHI Turbon turboahdin onkin malliesimerkki modernista ja korkeatasoisesta tuotteesta, joka parantaa ajoneuvon suorituskykyä ja pienentää polttoainekulutusta. IHI tarjoaa mm. muuttuvageometrisiä ahtimia henkilöautoihin, pakettiautoihin sekä kevytkuorma-autoihin.

Muita IHI Turbon valtteja ovat luotettavuus ja kompakti suunnittelu: pienestä koostaan ja keveydestään huolimatta kyseessä on silti vahva ja kestävä turbo, jossa suorituskyky on kaiken lisäksi aivan omaa luokkaansa. Juuri siksi sitä suositaan niin laajalti bensiini-, diesel- ja maakaasukäyttöisissä autoissa sekä muissa soveltuvissa kohteissa.

IHI Turbo myynti tapahtuu LDS Turbon toimesta ympäri Suomea, vaikka sijaintimme onkin Tampereen lähellä Kangasalla. Jos olet kiinnostunut IHI Turbosta tai muista turbotuotteista, ota yhteyttä myyntiimme ja tiedustele rohkeasti lisää.

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com