KKK Turbo

KKK Turbo on laadukas turboahdin. KKK ja Schwitzer ovat olleet jo kauan kansainvälisesti tunnettuja turboahdinmerkkejä. Kun nämä kaksi huippuahtimia valmistaneet yritykset sulautuivat, tuotteet on alettu tuntea vähitellen myös BorgWarner Turbo Systemsin S- ja K-sarjan ahtimina. Samaan aikaan molempien yritysten jo 50-luvulla alkanut kehitystyö on yhdistynyt ja jatkunut yksissä käsissä entistä vahvempana.

Tuotekehityksessä tavoitteena on päästöjen ja polttoaineen kulutuksen vähentäminen. Bensiinimoottoreille sopivien ja korkeita pakokaasun lämpötiloja kestävien tehoahtimien läpimurto on jo käsillä. KKK Turbo onkin yksi alan edelläkävijöistä, joka panostaa kehitystyöhön todella paljon tuodakseen markkinoille vastakin parhaat ja kustannustehokkaimmat turboahtimet.

Borgwarner Turbo Systems toimittaa ahtimia pääsääntöisesti henkilöauto- ja hyötyajoneuvoteollisuudelle, mutta ovatpa yhtiön turbot tuttuja myös rautateiden, veneilyn ja muun teollisuuden yhteydessä. Autoteollisuudessa KKK Turboja suosivat muun muassa Audi, Volkswagen, Saab, Mercedes-Benz ja BMW. K-turbolader tarjoaa myös muuttuvageometrisiä ahtimia henkilöautoihin, pakettiautoihin sekä kevytkuorma-autoihin.

LDS Turbo on BorgWarner turboahdinten valtuutettu edustaja. Varsinainen turbo myynti tapahtuu toimipisteellämme Kangasalla, mutta ole huoletta: me tarjoamme palvelua ja laadukkaita tuotteita kyllä aivan ympäri Suomea. Jos KKK Turbo kiinnostaa, ota oitis yhteyttä edustukseemme.

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com