Kuorma-auton turbo

Kuorma-auton turbo (tai muun raskaan kaluston turbo) kuuluu olennaisena osana Kangasalta käsin palvelevan LDS Turbon osaamisalueen piiriin. Myymme turboahtimet raskaaseen kalustoon kuten kuorma-autoihin vuosien tuomalla kokemuksella, minkä johdosta osaamme suositella kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat turbot asiantuntevasti.

Kun turboahdin on tarpeen kuorma-autoon, ota suunnaksesi LDS Turbo tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vaikka sijaitsemmekin Pirkanmaalla, toimitamme laadukkaita turboja ja niiden tarvikkeita ympäri Suomea sijaitseville asiakkaillemme. Maantieteellinen sijaintisi ei siis ole esteenä monipuolisen tuotevalikoimamme ja asiantuntemuksemme hyödyntämiselle – kuorma-auton turbo lähtee rahtina matkaan niin etelään kuin pohjoiseenkin, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä LDS Turbon ammattilaisiin kun kuorma-auton turbo tulee ajankohtaiseksi tai turbosi kaipaa esimerkiksi huoltoa. Hienomekaanisena osana raskaan kaluston käytössä oleva turbo vaatii erityistä huomiota, sillä käyttöolosuhteet ovat usein ankarat. Meillä kuorma-autojen turbot huolletaan varmalla otteella ja asianmukaisin menetelmin. 

Myös turbo myynti kuuluu olennaisena osana palveluihimme. Tule poikkeamaan toimipisteellämme tai ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää, jos mielessäsi siintää uusi ja tehokas kuorma-auton turbo!

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com