Mitsubishi Turbo

Mitsubishi Turbo kuuluu Turbotekniikka Oy:n maahantuomien tuotteiden valikoimiin, sillä meidät on valittu Mitsubishi-turboahtimien viralliseksi edustajaksi vuonna 2009. Siitä lähtien laadukkaat Mitsubishi-turbot ovat saapuneet maahan Turbotekniikka Oy:n kautta.

Mitsubishin turbot ovat käytössä muun muassa Volvon henkilöautoissa, Mitsubishin ralliautoissa sekä hyvin monissa muiden valmistajien henkilöautoissa ja raskaan kaluston työkoneissa. Esimerkiksi nykyaikaisten dieselhenkilöautojen käytössä on useimmiten Mitsubishin turbo. Mitsubishin turboahtimet siis kestävät lujempaakin käyttöä ilman ongelmia – kyseessä on japanilainen laatutuote, joka on käynyt läpi asiantuntevaa ja ammattitaitoista tuotekehittelyä matkalla suunnittelupöydältä tuotantoon ja tuotannosta autoihin ympäri maailmaa.

Mitsubishin valmistama turboahdin on ehdottoman turvallinen ja luotettava valinta, jos haluat suorituskyvyn ohella myös kestävyyttä ja laatua. Mitsubishin kokemus turbojen parissa yhdistettynä erinomaiseen suunnittelutyöhön takaa lopputuloksen, joka soveltuu mainiosti tuomaan lisätehoa ja pienentämään polttoaineen kulutusta modernissa ajoneuvossa. Sen takia Mitsubishi Turbo on fiksu ja hyvä sijoitus. Mitsubishi tarjoaa myös muuttuvageometrisiä ahtimia henkilöautoihin, pakettiautoihin sekä kevytkuorma-autoihin.

Mitsubishin turbo myynti tapahtuu aina edulliseen hintaan LDS Turbon toimesta ympäri maata, vaikka sijaitsemmekin Kangasalla, Tampereen lähellä. Jos Mitsubishi Turbo kiinnostaa tai kaipaat esimerkiksi lisätietoja muista turboista tai niiden varusteista, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja tiedustele lisää asiasta!

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com