Raskaan kaluston turbot – LDS Racing Turbo

Raskaan kaluston turbot, huollot ja korjaukset saat LDS Racing Turbosta Kangasalta. Vaikka toimipisteemme sijaitsee Tampereen seudulla, saat palvelumme tarvittaessa myös muualle Suomeen. Olemme tulleet tunnetuksi luotettavana ja ammattitaitoisena raskaan kaluston ahdinjärjestelmien osaajana. Monet raskaan kaluston ammattilaisista luottavat palveluihimme, sillä toimitusvarmuutemme ja osaamisemme on huipputasoa, oli kyse sitten huolloista, korjauksista tai uusista turboista.  Meiltä saat turbot henkilöautoihin, raskaalle kalustolle, työkoneisiin ja kuorma-autoihin, mutta myös veneisiin.

Tarjolla on yksilöllisesti valmistettuja turboahtimia erikoiskäyttöön sekä laadukkaimpien valmistajien ahtimet. Emme tee asennuksia, mutta meidän kauttamme saat myös ammattilaiset, jotka tekevät huolelliset asennukset. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen seudulla, mutta korjaamme turbot tarvittaessa myös muualle Suomeen.

 

Kuorma-auton turbo

Kuorma-auton turbot tai muut raskaassa liikenteessä käytetyt ahtimet saat LDS Racing Turbosta. Lukuisat maanrakennus yritykset ovat valinneet palvelumme, sillä tarjoamme laatutuotteet sekä huollot nopeasti ja joustavasti. Turboahdin on hienomekaaninen osa joka joutuu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa, sen takia tuleekin sen kuntoon kiinnittää erityistä huomiota erityisesti raskaan kaluston töissä. Monet asiakkaistamme käyttävät työkoneita äärimmäisissä olosuhteissa ja koneet toimivuus on keskeistä töiden sujumisen vuoksi. Koneen rikkoutuminen saattaa vaikuttaa ratkaisevasti esimerkiksi työmaan aikatauluihin.

Olemme rakentaneet yksilöllisesti valmistettuja turboja kuorma-autoihin ja muihin työkoneisiin, mutta teemme myös huollot sekä ahtimien muutostyöt. Oli kyseessä kuorma-auto, traktori, linja-auto tai muun raskaan kaluston työkone, käännyt turboasioissa meidän puoleemme

 

Traktorin turbo

Kaipaatko traktorin turboa tai haluat luotettavuutta ja suorituskykyä työkoneen turbon toimintaan? LDS Racing Turbo myy turbot myös traktoreihin sekä muihin työkoneisiin. Teemme myös kaikenlaiset korjaukset, huollot sekä turbon muutostyöt vuosien kokemuksella. Turbohuollon lisäksi tarjoamme myös mittavan valikoiman turbotarvikkeita ja varaosia kaikenlaisiin työkoneisiin sekä raskaalle kalustolle.

Toimipisteemme sijaitsee Tampereen seudulla, mutta tarjoamme palveluamme tarvittaessa myös muualle Suomeen

 

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com