Schwitzer Turbo

Schwitzer Turbo on kansainvälisesti tunnettu turboahdinvalmistaja, aivan kuten KKK Turbokin. Kun nämä kaksi yritystä sulautuivat yhteen, tuotteiden nimet alettiin pikku hiljaa tuntea myös BorgWarner Turbo Systemsin S- ja K-sarjan ahtimina. Yritys valmistaa nyt yksissä käsissä laadukkaat turboahtimet, joiden kehitystyötä molemmat yritykset ovat tehneet aiemmin erillään jo 1950-luvulta lähtien.

Nyt yritys pyrkii tuotekehityksessään vähentämään päästöjä ja polttoaineen kulutusta tuoden markkinoille entistä tehokkaammat ja kestävämmät turbot. Schwitzer Turboja hyödynnetään ennen kaikkea työkoneissa ja raskaan kaluston kanssa, eivätkä ne vieraita ole esimerkiksi veneilynkään parissa.

Schwitzer Turbo on hyväksi havaittu monien tunnettujen autovalmistajien keskuudessa. Yhtiön turboahdin löytyy muodossa tai toisessa muun muassa Audin, Volkswagenin, Saabin, Mercedes-Benzin ja BMW:n käytöstä. Tämä kertoo omaa kieltään yrityksen tuotteiden laadusta ja autovalmistajien luottamuksesta niitä kohtaan.

Turbo myynti tapahtuu LDS Turbon toimesta varmalla otteella, ja vaikka sijaitsemme Kangasalla, saat meiltä palvelua ja tuotteita ihan maanlaajuisesti omasta sijainnistasi riippumatta. Jos Schwitzer Turbo tai BorgWarner Turbon tuotteet kiinnostavat sinua, ota yhteyttä myyntiimme tai poikkea vaikka käymään meillä!

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com