Traktorin turbo

Traktorin turbo tuo lisää tehoa sekä entistä enemmän luotettavuutta ja suorituskykyä traktoriisi. Kangasalta käsin palvelevasta LDS Turbosta saat markkinoiden parhaat turboahtimet sekä traktoreihin että muihin työkoneisiin. Vaikka sijaitsemme fyysisesti Pirkanmaalla lähellä Tamperetta, toimitamme tarpeen mukaan turbot asiakkaillemme ympäri maata ja palvelemme muutenkin maanlaajuisesti aina sovittaessa.

Jos jo olemassa oleva traktorin turboahdin sen sijaan kaipaa huoltoa, sekin onnistuu meiltä varmalla otteella ja vuosien mukanaan tuomalla kokemuksella. Teemme kaikenlaiset huolto- ja korjaustoimenpiteet sekä turbojen muutostyöt Kangasalla sijaitsevalla toimipisteellämme alan huippuammattilaisten toimesta.

Monipuolinen turbo myynti laajalla tuotevalikoimalla on luonnollisesti iso osa palveluamme, mutta turboahtimien ohella saat meiltä lisäksi monipuolisen ja laajan valikoiman erilaisia turbotarvikkeita ja -varaosia. Jos siis vaikkapa traktorin turbo kenkkuilee, mutta haluat huoltaa sen itse, riittää että haet tai tilaat meiltä vain tarvitsemasi tarvikkeet ja varaosat – helppoa, vai mitä!

Olipa mielessäsi sitten traktorin turbo tai jokin muu turboihin liittyvä asia, ota oitis yhteyttä LDS Turbon asiantuntijoihin ja kysy lisää meiltä!

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com