Turbon korjaus – LDS Racing Turbo

Turbon korjaus on osa kattavaa palveluamme, oli kyse sitten raskaan kaluston ahtimista tai kisakäyttöön tarkoitetuista turboista. Pahimmillaan viallinen ahdin saattaa aiheuttaa moottoririkon, mutta myös suorituskyky ja polttoaineen kulutus saattavat usein johtua juuri turbon heikentyneestä toimintakyvystä. Tehottomuus, savuttaminen tai kasvanut polttoaineen kulutus ovatkin ensimmäisiä merkkejä viallisesta turbosta. Turboahdin on hienomekaaninen osa joka joutuu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa, sen takia tuleekin sen kuntoon kiinnittää erityistä huomiota.

Toimintavuosiemme aikana olemme tulleet tunnetuksi luotettavana ja ammattitaitoisena turbojen korjaajana ja siksi monet raskaan liikenteen yritykset kääntyvät korjaustarpeissaan meidän puoleemme. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen seudulla, mutta korjaamme turbot tarvittaessa myös muualle Suomeen.

 

Turbokorjaamo monen vuoden kokemuksella

Olemme pitkän linjan turbokorjaamo ja siksi annammekin turbon korjauksille takuun. Laadukas huoltopalvelumme palvelee niin raskaankaluston tarpeissa, kuin kilpakäyttöön tarkoitettujen ahtimien huolloissa. Teemme kaikki turbohuollon osa-alueet, aina tarkistuksista tasapainotuksiin ja muutostöihin. Säännöllinen huolto on tarpeen, sillä turboahdin joutuu kovan rasituksen alle kaikissa moottoreissa. Erityisesti raskaan kaluston turbot joutuvat ajan kuluessa kovalle rasitukselle ja silloin tällöin rikkoontumisia tapahtuu.

Turbon korjauksessa ei kannata viivytellä, sillä pahimmillaan viallinen ahdin voi johtaa koko koneen rikkoutumiseen. Luotamme korkeaan ammattiosaamiseemme ja siksi annammekin vuoden takuun myös huoltotöille. LDS korjaa turboahtimen kuntoon ja antaa vielä päälle vuoden takuun!

  • Turbojen korjaukset
  • Turbojen huollot
  • Tarkistukset
  • Tasapainotukset
  • Muutostyöt

Turboahtimet ja varaosat

Tarjoamme turbojen korjauksen lisäksi laadukkaat turbot, ahtimien varaosat sekä muut ahdinjärjestelmän tarvikkeet. Meiltä saat turbot henkilöautoihin, raskaalle kalustolle, työkoneisiin ja kuorma-autoihin, mutta myös veneisiin. Tarjolla on yksilöllisesti valmistettuja turboahtimia erikoiskäyttöön sekä laadukkaimpien valmistajien ahtimet. Laadukkaat varaosat ovat keskeinen asia toimivan turbon kunnolle. Laadukas turbon korjaus kasvattaa ajoneuvosi arvoa, kun turbon toimivuudesta voidaan varmistua. Tarjoamme kaikki merkit ja mallit kilpailukykyiseen hintaan. Monesti hyvä ja edullisempi vaihtoehto alkuperäisahtimen tilalle on ns. korvausahdin joka vastaa ominaisuuksiltaan alkuperäistä mutta on hinnaltaan edullisempi.

Tilauksesta myös kuulalaakeri- ja VNT turbo-ahtimia. Toimitamme turboahtimia mm:

Turbon korjaus Tampere | Turbokorjaamo tarvittaessa kaikkialla Suomessa, myös Pirkanmaan ulkopuolella

Toimialueemme on:

  • Kangasala
  • Tampere
  • Muu Pirkanmaa

Tarvittaessa palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa!