Volvon turbo – LDS Racing Turbo

Volvon turbot sekä muiden raskaan kaluston laatumerkkien turbot, huollot ja korjaukset saat LDS Racing Turbosta Kangasalta. Teemme lisäksi huollot, korjaukset sekä muutostyöt kaikelle raskaalle kalustolle sekä muille työkoneille. Meiltä saat turbot myös henkilöautoihin, raskaalle kalustolle, työkoneisiin ja kuorma-autoihin, mutta myös veneisiin. Volvon, Ivecon tai Scanian turbo vaatii korjaajaksi kokeneen ammattilaisen ja siksi meidän puoleemme kannattaa kääntyä. Teemme huollot, korjaukset ja muutostyöt vuosien kokemuksella ja siksi annammekin huoltoihimme jopa vuoden takuun.

Myymme vain laatutuotteita, jolloin voit aina varmistua koneen toimivuudesta, oli kyse sitten yksilöllisesti valmistetusta turbosta tai muista ahdinjärjestelmän osista. Palvelumme kattaa turbojen myynnin, huollot ja viritykset, merkistä riippumatta. Emme siis tee asennuksia, mutta meidän kauttamme saat myös ammattilaiset, jotka tekevät huolelliset asennustyöt. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen seudulla, mutta saat turbot tarvittaessa myös muualle Suomeen.

Iveco

Olemme erikoistuneet myös Ivecon turbojen myyntiin, muutostöihin ja virityksiin. Iveco valmistaa laadukkaita autoja raskaaseen liikenteeseen ja olemme ottaneet merkin osaksi palvelutarjontaamme. Tarjoamme pitkän linjan osaamista turboahdinjärjestelmissä ja monet Iveco-kuljettajat ovat todenneet palvelumme luotettavaksi sekä laadukkaaksi. Perustamme toimintamme laatuun sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Toimimme laadukkaasti nopeallakin aikataululla ja myymme vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja laatutuotteita.

Scania

Scania on monien raskaan liikenteen ammattilaisten valinta jokapäiväiseksi työvälineeksi. Tarjoamme palveluamme Scania kuljettajille turbojen myynnissä, huolloissa, korjauksissa sekä muutostöissä. Scanian lisäksi teemme huollot ja korjaukset kaikkiin merkkeihin, oli kyse sitten raskaasta liikenteestä, työkoneista tai vaikkapa traktoreista. Meiltä saat turbot myös henkilöautoihin ja myös veneisiin.  Meiltä saat yksilöllisesti valmistettuja turboahtimia erikoiskäyttöön sekä laadukkaimpien valmistajien ahtimet.

Tilauksesta myös kuulalaakeri- ja VNT-turboahtimia. Toimitamme turboahtimia mm:

  • Garrett turboahtimet
  • Holset turboahtimet
  • KKK turboahtimet
  • IHI turboahtimet
  • Mitsubishi turboahtimet
  • Schwitzer turboahtimet

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com