Turboahtimet – LDS Racing Turbo

Turboahtimet ja turbotekniikka on meidän verissämme LDS Racing Turbossa.  Olemme turboahtimiin ja pakokaasuahtamiseen erikoistunut Kangasalalla sijaitseva yritys. Tarjoamme erityisosaamista ja huippuluokan ammattitaitoa turboahtimiin, oli kyse sitten raskaasta kalustosta tai kisakäyttöön tarkoitetuista turboista. Rakennamme turbot mittatilaustyönä, huollamme kaikenlaiset ahtimet sekä teemme muutostyöt kaikenlaisiin ahtimiin. Asiakkaamme tarvitsevat huippuluokan suorituskykyä sekä kestävyyttä ja siksi esimerkiksi maanrakennusyritykset ja kisatallit ovat löytäneet palvelumme.

Emme kuitenkaan tee asennuksia, mutta meillä on mittava yhteistyökumppaneiden verkosto, jotka tekevät kyllä asennukset. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen seudulla, mutta teemme turbohuoltoja ja virityksiä ympäri Suomea.

Turboahdin tarpeesi mukaan

Turboahdin on keskeinen osa moottorin toimintaa, etenkin raskaan kaluston toimiessa äärimmäisissä olosuhteissa. Turboahdetun moottorin kokonaishyötysuhde on huomattavasti korkeampi kuin vapaasti hengittävän moottorin hyötysuhde, mikä johtuu ahtopaineesta ja polttoaineen määrästä samoilla kierrosluvuilla. Rankassa rasituksessa esimerkiksi traktorin sarjavalmisteinen turboahdin ei välttämättä kata rasituksen aiheuttamaa vaatimusta täydellisesti. Yksilöllisesti tehty turboahdin, oikeanlaisilla muutostöillä lisää suorituskykyä ja kestävyyttä koko moottorin osalta.

Teemme myös turboahtimen huoltoja yksityisille asiakkaille, esimerkiksi rata-ajoon, maanrakennusfirmoille ja raskaalle kalustolle. Teemme turboosi yksilölliset muutokset juuri haluamallasi tavalla, jotta saat koneesta enemmän irti, sarjatuotantomalleihin verrattuna. Pitkän kokemuksemme ansoista voimme myös konsultoida oikeanlaisen ahtimen ja oikeanlaiset muutostyöt turbotekniikkaan haluttujen toiveiden pohjalta.

Varaosat kattavasti meiltä

Meiltä saat myös huippuluokan turboahtimet ja varaosat myös henkilöautoihin. Garrett edustaa henkilöautojen turboahtimien korkeinta standardia ja siksi esimerkiksi valmistajat kuten Audi, Volkswagen, Saab, Mercedes-Benz ja BMW käyttävät Garrett turboahtimia. Saat meiltä laadukkaat Garrett turboahtimet, yksilölliset valmistetut ahtimet, ahtimien huollot sekä varaosat turboahtimiin.

Olemme toimineet alalla jo pitkään ja siksi annammekin tuotteillemme erinomaisen takuun. Kun etsit laadukasta turboahdinta, käänny kokeneiden ammattilaisten puoleen!

Turboahdin myös kilpa-autoon tai raskaalle kalustolle | Turboahtimet saat LDS Racing Turbolta

Ota yhteyttä

Laatu-Diesel Siltanen

Osoite:
Kyötikkäläntie 207, 36100 Kangasala

Puhelin:
0400 83 47 83 

Sähköposti:
lds.racingturbo@gmail.com