Turbohuolto luotettavasti Tampereella

Turboahtimia tulee huoltaa – Auto savuttaa, on tehoton, kuluttaa paljon? Turboahtimesi kaipaa huoltoa.

Turboahtimen merkitys kasvaa jatkuvasti nykyajan moottoritekniikassa, sillä monet moottorit perustuvat tehokkaaseen turboahtamiseen. Kulunut tai viallinen ahdin heikentää suorituskykyä ja polttoainetaloutta sekä liian myöhään suoritettu huolto saattaa aiheuttaa pahimmassa tapauksessa moottoririkon. Kasvanut polttoaineen kulutus, savuttaminen tai tehottomuus ovat merkkejä huollon tarpeesta.

Turboahdin on hienomekaaninen osa joka joutuu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa, sen takia tuleekin sen kuntoon kiinnittää erityistä huomiota. Tarjoamme erityisosaamista ja huippuluokan ammattitaitoa turboahtimien huoltoon, oli kyse sitten raskaasta kalustosta tai kisakäyttöön tarkoitetuista turboista. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen seudulla, mutta teemme turbohuoltoja tarvittaessa myös muualle Suomeen.

Turbon huolto ja korjaus takuulla

Teemme kaikenlaiset turbohuollot ja korjaukset takuutyönä. Laadukas huoltopalvelumme palvelee niin raskaankaluston tarpeissa, kuin kilpakäyttöön tarkoitettujen ahtimien huolloissa. Kasvanut polttoaineen kulutus, savuttaminen tai tehottomuus ovat yleensä merkkejä huollon tarpeesta. Olemme toteuttaneet lukuisia ahtimien huoltoja kilpailukäyttöön tai raskaan kaluston vaativiin olosuhteisiin. Esimerkiksi maanrakennuksessa saatetaan työskennellä äärimmäisissä olosuhteissa, jossa säännöllinen turbohuolto on aiheellista, jotta arvokkaat moottorit eivät turhaan mene rikki.

Teemme kaikki turbohuollon osa-alueet, aina tarkistuksista tasapainotuksiin ja muutostöihin. Säännöllinen huolto on tarpeen, sillä turboahdin joutuu kovan rasituksen alle kaikissa moottoreissa. Luotamme korkeaan ammattiosaamiseemme ja siksi annammekin vuoden takuun myös huoltotöille. LDS huoltaa turboahtimen kuntoon ja antaa vielä päälle vuoden takuun!

  • Turbohuollot
  • Tarkistukset
  • Tasapainotukset
  • Muutostyöt

Turbotarvikkeet kattavasti

Turbohuollon lisäksi tarjoamme myös mittavan valikoiman turbotarvikkeita ja varaosia. Saat meiltä laadukkaat turboahtimet ja varaosat, mm. Garrett turboahtimet, yksilölliset valmistetut ahtimet, ahtimien huollot sekä varaosat turboahtimiin. Laadukkaat varaosat ovat perusta turbon hyvälle kunnolle. Oikea-aikainen turboahdinhuolto takaa pitkäikäisen toimivuuden ja kasvattaa ajoneuvosi arvoa. Toimimme Tampereella sekä muualla Pirkanmaalla. Tervetuloa myös muualta Suomesta

 

Turbohuolto Tampere | Turbon korjaus ja huolto vuoden takuulla

Toimialueemme on:

  • Kangasala
  • Tampere
  • Muu Pirkanmaa

Tarvittaessa palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa!